EXPO banner
   

Møt våre partnere

Velkommen til Exertis EXPO Norge

Save the date for 27. april 2023, når vi for andre gang arrangerer vår IT & AV messe, Exertis EXPO, på Vulkan Arena, Oslo.

Vi ønsker alle samarbeidspartnere og utstillere fra hele verden velkommen, sammen med forhandlere fra hele Norge. Det blir en dag fylt med gode møter med internasjonale og lokale partnere, fremvisning av nyheter og spennende produkter. Her vil du kunne se løsninger for fremtiden og ikke minst hva vi i Exertis kan skape av muligheter for din bedrift. Følg med for mer informasjon i våre ulike nyhetskanaler.
Håper på å se deg der!

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

Bilder fra Exertis EXPO 2022 i GöteborgSeminar 15:00
Fremtiden er fantastisk!

Eirik Norman Hansen er en sann teknologioptimist som ser lyst på fremtiden og alle dens muligheter. Han vil være på vårt EXPO for å tilby et foredrag som med inspirasjon og humor vil gi deg et bilde av hvordan teknologien påvirker oss mennesker, organisasjoner og samfunnet vi lever i. Forhåpentligvis vil du se fremtiden like lyst som Eirik etter din tid sammen!

Eirik Norman Hansen er økonom og i over 20 år har han jobbet med digitalisering for å forstå hva teknologien betyr for oss og hvordan vi kan bruke den på best mulig måte. Han har ledet og vært en del av noen av Norges og Nordens største digital- og teknologiselskaper.

   

Møt blant annet:

Exertis er en breddedistributør av IT. 20 år med PC produksjon har ført til at vi har bred kompetanse innen komponenter, datamaskiner og tilbehør. Siden begynnelsen har vi bygget over 150 000 datamaskiner. Våre salgsteam er oppdelt i hvert enkelt fagområde. Dette gjør oss i stand til å ha stor fokus og våre selgere forholder seg til hvert område med ulike typer kunnskap basert på hva våre kunders behov er.Exertis er en av Nordens største distributører av Pro AV. Innenfor forretningsområdet spesialiserer vi i AV-teknologi for konferanserom, kursrom og digital signage. Vi tilbyr hjelp med anskaffelser og støtter deg gjennom hele prosessen, fra tilbud til levering.

Fokusområden for oss är bl.a: Projektorer | Digital Signage | Konferensutrustning | KablageVårt nyeste produktområde er Security, hvor vi tilbyr overvåking løsninger for de fleste bransjer. Vi er en komplett CCTV leverandør og en av Nordens ledende distributører innen profesjonell kameraovervåking. Vi tilbyr mobilapplikasjoner for blant annet utrykningskjøretøy, tog, flyplasser og logistikksentre, branndeteksjon og mye mer.   
   

Finn veien til Vulkan Arena

Vulkan Arena ligger vis-á-vis Mathallen i Vulkan- området i Oslo
(mellom St. Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst, og Alexander Kiellands plass i nord.)

Trikk: 11, 12 og 13 til Schous plass, fortsett til fots ned Nordregate, og over broen over Akerselva (5 min).
Buss: 54 og 34 til Møllerveien, fortsett til fots ned Møllerveien, og sving til venstre ved Dansens Hus (3 min).
T-bane/tog: gå av på Jernbanetorget, og gå til fots (15 min).
Parkering Nærmeste parkeringsmuligheter er i P-huset