Veldedighet

Exertis er stolte over å ha en lang tradisjon for deltakelse i veldedighetsprosjekter over hele verden.

Å gi tilbake

Hele Exertis Gruppen jobber for å støtte veldedighet, spesielt lokalt.

Exertis støtter CBRE og PLANs barneprosjekt i Sierra Leone

I 2015 samlet selskapet CBRE penger for å hjelpe PLAN å bygge skoler og skape en bedre fremtid for 135.000 barn, spesielt jenter, i Sierra Leone. For å dra oppmerksomhet til prosjektet seilte 3 personer fra CBRE 100 nautiske mil på bare tre dager, i oktobers kalde og vindfulle forhold.

Sammen med Kaiser Baas støttet Exertis prosjektet med HD action kameraer som klarte å dokumentere seilasen.

Klikke HER för att se filmen om seglingen.

Klikke HER för att se filmen: CBRE & PLAN International help build a better future in Sierra Leone.

TechAid 2015

2015 bidro Exertis Sabre Trust, en pedagogisk veldedighet, for å bygge en barnehage i Ghana. 50.000 pund ble donert til byggingsprosjektet sammen med bærbare datamaskiner og nettbrett fra Dell.

Klasserom i Ghana er alltid for dårlig utstyrt, og det er ikke uvanlig at det bare er et eksemplar av en lærebok som hele klassen deler. De fleste barn har ikke tilgang til skrivemateriale og utdannelse sees ofte på som en lang oppoverbakke.

Exertis inngått samarbeid med Sabre, en veldedig organisasjon som arbeider for å sikre at alle har hver sin lærebok og klasserom har rett utstyr for undervisning i respektive land. Vi ønsker å støtte bedre utdanningsmuligheter.

Besøk TechAids hjemmeside for å lære mer.

Donasjon til Bury Barnesykehus

I 2015 donerte vi 16.000 pund til Grace’s Place, Bury Barnesykehus for barn. Pengene gikk til medisinsk utstyr og spillkonsoller.

Grace’s Place er et barnesykehus i Nord-Manchester som har spesialisert seg på barn som lider av kreft, nevrologiske sykdommer, genetiske lidelser og fysiske funksjonshemninger. De fokuserer på å skape et vakkert, fredelig og trygt miljø for familier med barn som har livstruende eller uhelbredelige sykdommer.

Exertis støtter CBRE og PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilasen, som samlet inn penger for å hjelpe 135.000 barn.

Exertis ledere syklet 200 miles fra Stoke til Basingstoke

Exertis ledere deltok i et veldedighets sykkelløp fra kontoret i Stoke til kontoret i Basingstoke. Totalt samlet de in 22.000 pund som ble donert til Naomi Hus og andre mindre veldedige organisasjoner.