Nytt samarbeid med Airthings - for et bedre innemiljø

Tuesday 8th February 2022

Dick Huvitus, produktsjef Retail, Exertis Nordics

Under pandemien de siste årene har vi tilbrakt mer tid innendørs enn noen gang, og kvaliteten på luften vi puster inn har blitt et stadig viktigere tema. Hvordan påvirkes vi av fuktighet, tørr luft, dårlig ventilerte rom, luftforurensning, mugg eller farlige stoffer som radon? 30 millioner mennesker i Europa lider av astma og livskvaliteten deres påvirkes av luften, både utendørs og innendørs.

Med fokus på helsen vår og hvordan vi kan måle og endre luften vi puster inn, starter vi nå et samarbeid med Airthings, selskapet som startet i Norge i 2008 og som nå er lokalisert flere steder i verden.

"Airthings er en produsent som har fokus på å gi verden mulighet til å puste bedre og de er et selskap som har unike produkter som vil være et godt tillegg til vårt Smart Home-sortiment. De er rett i tide ved å tilby produkter for å måle inneklimaet, mange av oss tilbringer så mye som opptil 90 % av tiden vår innendørs, så det er viktig å holde styr på hvilke nivåer av luftforurensning, CO2, radon, fukt og luftbårne kjemikalier som finnes i luften vi puster inn”, sier Dick Huvitus, produktsjef Retail, Exertis Nordics.

Airthings er et globalt teknologiselskap og produsent av prisbelønte radon- og inneluftkvalitetsmålere for huseiere, bedrifter og fagfolk. Airthings ble grunnlagt i 2008, og har som mål å sikre at folk over hele verden anerkjenner virkningen av innendørs luftkvalitet og tar kontroll over helsen deres gjennom enkle, rimelige og nøyaktige teknologiløsninger samtidig som energiforbruket i bygninger optimaliseres. Airthings' produkter har gjort radondeteksjon og innendørs luftkvalitetsovervåking enkel å distribuere, nøyaktig og brukervennlig, og har mottatt flere utmerkelser, inkludert prisen for TIME's Best Inventions of 2019 og CES Innovation Award Honours i 2019 og 2021. Hovedkontor i hjertet av Oslo, og med kontorer i USA, Canada og Sverige har selskapet over 140 ansatte fra mer enn 30 nasjonaliteter.

For å lære mer, vennligst besøk airthings.com
PCS

Exertis Expo

Sveriges største bransjemesse for forhandlere
11. november, Eriksbergshallen i Gøteborg

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.